Mijn werkwijze

We zorgen in de regel goed voor ons lichaam, maar helaas zijn onze voeten een ondergeschoven kindje.
Veel mensen schamen zich voor hun voeten en laten ze liever niet zien.

Waarom zou u met pijn blijven lopen als de pedicure u er in veel gevallen vanaf kan helpen?
Veel pijnklachten kunnen zelfs worden voorkomen door regelmatig naar de pedicure te gaan.

Pedicure next step in Sleeuwijk helpt u graag. Gelukkig zie ik erg vaak vrouwen in mijn praktijk, maar de ervaring leert dat er ook heel veel mannen met voetproblemen zijn. Dus: mannen, kom met de voetjes en wij zullen proberen ze gezonder te maken en ze er weer optimaal uit te laten zien.

Puur Vera

Ik werk vaak met de producten van Puur Vera. U kunt ze ook bij mij aanschaffen of bestellen.
Puur Vera is een crème op basis van Aloë Vera. Ze bevat geen parabenen, is geurloos, en kan gebruikt worden door diabetici. Puur Vera is een Hollands product.

  • Puur Vera, voetencrème: Voor herstel en verlichting van droge en vermoeide voeten
  • Puur Vera voetschimmelcrème: Voor herstel van pijnlijke en jeukende voeten, hierin zit tolnaftaat, een bestandmiddel waar wij in Nederland nog niet resistent voor zijn, omdat het niet gebruikt wordt in crèmes. Helpt ook bij eczeem en ringworm.
  • Puur Vera hièlcreme: Voor herstel en verlichting van droge hielen en ernstige kloven, zonder parabenen, verzachtend en hydraterend, actieve ingrediënten zijn allantoine en dimethicone die beiden de huid herstellen.

Ook zijn er diverse producten van Laufwunder waar ik graag mee werk.

Voor diverse voetproblemen, zoals blaren, drukpunten, pijnlijke plekken etc., gebruik ik wol, wat een fijn product is. Wol is erg fijn in het gebruik, licht materiaal, makkelijk mee te nemen en voor veel doeleinden te gebruiken. De ervaring leert dat wandelaars die vaak blaren lopen, hier veel gebruik van maken. Evenals bij voetbal is het een prima antidruk middel. Vraag naar de mogelijkheden.

Kalknagels/schimmelnagels zijn veel voorkomende problemen. In mijn praktijk werk ik met miracure en balzame, twee producten die bij goed gebruik vaak een mooi resultaat bieden. Gebruik van deze producten in samenwerking met een pedicure behandeling kan een nagel weer gezond maken.

> Neem vrijblijvend contact op  > Zie onze openginstijden

pedi

aloa

Olie